Hyvinkää Storm etsii uusia pelaajia

Laji on jääkiekko, joukkueen kotipaikka on Hyvinkää ja pelattava sarja SJL:n kilpasarjat. Joukkueeseen kuuluu 41 jäsentä ja kalenterissa on 18 tulevaa treeniä tai peliä.

HYVINKÄÄ STORM ETSII PELAAJIA KAUDEKSI 2015-2016!

Jääkiekon miesten III-divisioonassa pelaavaan seuran edustusjoukkueeseen - Joukkue tarkoitettu aiemman ja "tuoreemman" kiekkotaustan omaaville pelaajille. Joukkueen toiminta on johdettua ja treenit vedetään valmentajien johdolla. Kausimaksut n. 500€ per kausi + lisenssi.

Kakkosporukkaan, josta ilmoitetaan joukkueet miesten V-divisioonaan sekä harrasteliiga MHL:aan - V-divisioonan joukkue on tarkoitettu kontaktikiekosta kiinnostuneille kilpailuhenkisemmille harrastepelaajille ja MHL joukkue aktiiviharrastajille. Ristiinpelaaminen molemmissa joukkueissa on mahdollista. Aiempi kiekkotausta ei ole välttämätöntä jos asianmukaiset varusteet ja asennetta löytyy. Kausimaksut n. 350-400€ per kausi + lisenssi

Seurassamme toimintaan osallistumisen alaikärja on 16 -vuotta, joten myös alle 18 -vuotiaat tulla kokeilemaan mihin tahansa joukkueeseen.

Yhteydenotot joko nettisivujen pelaajahakulomakkeen

http://www.hyvinkaastorm.com/?page_id=3287

tai

puhelimella
p. 0407516067

Facebook:
https://www.facebook.com/HyvinkaaStorm?fref=ts

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin 2 tuntia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
Hyvinkää Storm: kokoonpano