Hyvinkää Storm etsii uusia pelaajia

Laji on jääkiekko, joukkueen kotipaikka on Hyvinkää ja pelattava sarja SJL:n kilpasarjat. Joukkueeseen kuuluu 15 jäsentä ja kalenterissa on 0 tulevaa treeniä tai peliä.

HYVINKÄÄ STORM ETSII PELAAJIA!

Hyvinkää Stormissa aukeaa tasaisin väliajoin pelipaikkoja niin kilpa- kuin harrastejoukkueessa sekä miehille että naisille. Myös uusille ja innokkaille seuratoimijoille on jatkuvasti tilausta, olit sitten kokeneempi konkari tai tulevaisuuden kyky.

Tiedustelu ei maksa mitään ja helpoiten se onnistuu, kun täytät allaolevan lomakkeen.

Hyvinkää Stormin ykkösjoukkue pelaa tällä hetkellä SJL:n Eteläisen alueen miesten III-divisioonassa, naisjoukkue lähtee SJL:n naisten Classic harrastesarjaan ja harrastejoukkue pelaa SJL:n Harraste Ilta Kevyt -harrastesarjaa .

Kolmosdivaria pelaavan ykkösjoukkueen toiminta on tavoitteellista ja joukkueeseen haetaan ensisijaisesti aiemman kiekkotaustan omaavia pelaajia.

Yhteydenotot joko nettisivujen pelaajahakulomakkeen

http://www.hyvinkaastorm.com/?page_id=3287

tai

puhelimella
p. 0407516067

Facebook:
https://www.facebook.com/HyvinkaaStorm

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 7 kuukautta sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
Hyvinkää Storm: kokoonpano